ANTISTRESNI PROGRAM

 
 Svet, v katerem živimo od nas zahteva vse več napora in dela. Stres povzroča stresni odziv telesa, kar je pravzaprav odziv našega čustvenega sistema. Sporoča nam, da naše doživljanje ni v skladu z resnico naše duše in našimi vrednotami. Jakost stresa ni odvisna od moči zunanjih impulzov, ampak zgolj od našega odziva nanj. Nekateri so pripravljeni na velike obremenitve, nekdo drug pa se lahko zruši že ob najmanjši težavi.

Odziv na stres se odraža tako na našem psihičnem stanju kot na telesnem, pa tudi v količini naše energije. Naši dnevni izzivi pogosto presegajo naše meje, dovolimo si stopati čez rob in tako smo vse pogosteje v stresu. Notranje viharji nas počasi hromijo in utišajo naš notranji glas. Veliko energije porabimo za vzdrževanje stresne situacije in naše telo se znajde v vojni. Naša energija upade in posledično smo utrujeni, zniža se sposobnost našega imunskega sistema, celice se slabo obnavljajo… in najraje bi kar pobegnili. Izgubili smo stik s samim seboj. Sčasoma se takšno telo pokvari in zboli.

Antistresni program nam je lahko v pomoč, da v sebi ponovno vzpostavimo mir. Šele, ko človek v sebi najde mir, se lahko sliši in sledi svoji duši. Antistresni program zajema:

1. ANTISTRESNA MASAŽA
Antistresna masaža je prijetna masaža namenjena razbremenitvi uma, telesa in duha. Vključuje zvočno masažo s tibetanskimi pojočimi posodami, sprostitveno masažo in zdravljenje z univerzalno življenjsko energijo. Prinaša psihofizično razbremenitev, osvobaja nas stresa in daje občutek lahkega telesa.

Več na >>

2. ANTISTRESNA VADBA
Nova oblika vadbe je celovit pristop, ki vzpostavlja energijsko ravnovesje v telesu in prinaša sozvočje med telesom, umom in duhom.
Antistresna vadba je sestavljena iz dihalnih tehnik sproščanja, energijskih vaj, vaj čuječnosti, jogijskih vaj ter vodene meditacije. Vadba zaradi zagotavljanja miru in skoraj individualnega pristopa poteka v manjših skupinah.

Več na >>

3. MEDITACIJA
Meditacija je zelo učinkovita, preprosta in praktična metoda ki se jo lahko hitro naučimo. Meditacija vas bo razbremenila, pomirila, vrnila potrpljenje in vzpostavila mir. Spomnila vas bo, kdo ste.

Meditacija je proces zavedanja notranje tišine. Takrat smo povezani z izvorom in svojim resničnim jazom, čisto resnico. Tu dobimo vse odgovore. To je stanje, ki ga pravzaprav vsi iščemo celo življenje. Tu se začnejo tudi procesi samozdravljenja, ker je omogočen pretok izvorne energije. Skozi celico, ki je bila prej oslabljena, nepretočna, bolna, teče tok življenjske energije in ta se začne obnavljati.

Več na >>

Vodene meditacije: datumi in lokacije bodo objavljeni TUKAJ: