DELAVNICA OSNOVE MASAŽE

Z dotikom do zdravja in boljšega počutja!

 
 Edinstvena priložnost, da sebi in svojim najbližjim pomagate kar sami.

Naučite se osnov ročne masaže in s tem poskrbite za dobro počutje vas in vaših bližnjih. S tem boste omogočili sproščanje telesnih obremenitev, boljšo prekrvavitev in regeneracijo tkiv. Z nekaj osnovnimi prijemi lahko drug drugemu ali sebi olajšate občasne napetosti, takoj ko se pojavijo ali še bolje, kot preventiva, da do njih sploh ne bi prišlo.

Na delavnici se boste s pomočjo prakse seznanili z osnovnimi masažnimi prijemi različnih masažnih tehnik. Poudarek bo na masaži hrbta in vratu, če nam bo čas dopuščal, pa se posvetimo tudi masaži nog in rok. Na delavnico lahko pridete sami ali v paru. Ne potrebujete nobenega predznanja. Vadili bomo na blazinah in na oblačila, zato bodite oblečeni v lahka oblačila (pajkice, trenerka, majica). S seboj prinesite tudi večjo brisačo.

Delavnica poteka 2 uri, dobite tudi kratka navodila, ki vam bodo v pomoč doma.

Datumi in lokacije delavnice bodo objavljeni na: 

 
 

TEČAJ MASAŽE

V pripravi je 40-urni tečaj masaže, ki je mešanica različnih masažnih tehnik. Tečaj bo sestavljen iz dveh delov, in sicer:

1.    del: masaža celega telesa (hrbet, vrat, roke, noge)        30 ur
2.    del: lažje manipulacije in raztegi                                       10 ur

Prvi del je namenjen vsem, tako začetnikom kot tistim, ki že imate osnovno znanje in bi radi ponovili ali nadgradili svoje znanje z različnimi pristopi in tehnikami. Drugi del pa bo namenjen vam, ki ste opravili prvi del in tistim, ki že imate prakso z izvajanjem masaže in bi radi svoje veščine in znanje še poglobili.

Zakaj na tečaj masaže?

  • ker dobiš praktičen vpogled,
  • ker lahko dejansko sam poskusiš,
  • ker te lahko nekdo popravi in usmeri,
  • ker lahko sproti vse vprašaš,
  • ker se učimo drug z drugim,
  • ker na sebi občutiš določen prijem in ga tako lažje razumeš …

Podrobnosti bodo objavljene naknadno. Spremljajte tudi: