MEDITACIJA

 
 Živimo življenja, v katerih je pomanjkanje časa postalo kronično. Ali je res potrebno, da se naše telo popolnoma iztroši ali celo zboli? Vzpostavite ravnovesje in s tem zdravje ter dobro počutje z redno meditacijo.

Meditacija je preprosta in praktična metoda in je proces zavedanja notranje tišine. Je umirjeno stanje duha in popolna sprostitev, stanje brez misli. Takrat je omogočen večji pretok izvorne energije, bolj smo povezani sami s sabo in z vsem svetom. V sebi čutimo mir in hkrati poživljajočo energijo, ki teče skozi nas. Meditacija je stanje, v katerem smo v sozvočju z univerzalno ljubeznijo in tu se lahko samodejno začnejo tudi procesi samozdravljenja.
 

Delavnica Osnove meditacije

Veliko vas sprašuje, kako meditirati?
Z nekaj napotki oziroma usmeritvami boste hitro spoznali osnove meditacije ali, bolje rečeno, sproščanje notranjih napetosti. Z meditacijo pravzaprav želimo vzpostaviti umiritev duha in najti stik s samim seboj. Zato je potrebno utišati raztresene misli, ki vas vodijo stran od vašega bistva.

Na delavnici Osnove meditacije se boste naučili:

  • kako se  sprostiti z dihanjem,
  • kako se zavedati sebe kot celote,
  • kako vzpostaviti notranjo os (axis mundi),
  • kako z vizualizacijo do sproščanja in samozdravljenja,
  • prejeli boste kratke napotke za delo doma,
  • izvedli bomo vodeno meditacijo in odprli srca za vaše najvišje dobro.

Delavnica Osnove meditacije lahko organiziram posebej za vas, ali pa spremljajte datume in lokacije na:


 

Vodene meditacije

Včasih se je lažje udeležiti vodenih meditacij, saj skupinski duh deluje še močneje. Popelje vas v stanje notranjega miru, stanje duha, stanje vaše resnične biti, stanje prasvetlobe v vas.
Vodene meditacije potekajo enkrat mesečno (Šk. Loka – Kranj), obvezne so predhodne prijave, za točne datume spremljajte: