BREZPLAČEN ANTISTRESNI TEČAJ

Odvrzite stres in zadihajte! Edinstvena priložnost, da pomagate sami sebi.

Preproste metode, da odženete stres, se umirite in sprostite. Uporabljate jih lahko vsakodnevno in kjerkoli.

Mogoče ste si že kdaj rekli, tako ne gre več. Ste bili preutrujeni, brez prave moči ali volje. Še to in to, potem pa bo…ko bo…enkrat…

Zavedajte se, če sami ne boste v redu, vse okoli vas ne bo v redu. Bolj, ko ste pod stresom, težje opravljate vsakodnevne naloge in obveznosti. Tudi vaši odnosi nihajo. Seveda ne zmorete dati tega, kar bi si želeli. Če to stanje traja dlje časa, imate občutek, da se pogrezate in ste na dobri poti, da zbolite.

Naučite se nekaj preprostih vaj in trikov ter poskrbite za vaše dobro počutje. S tem boste omogočili sproščanje fizičnih in psihičnih obremenitev ter omogočili večjo pretočnost in lahkotnost vašemu telesu. Dovolite si zadihati polno, zaslužite si.

Ob prijavi boste prejeli povezavo v zaprto facebook skupino, kjer bo potekal tečaj v živo, v sredo, 24. februarja, ob 13.00 (možen je tudi ogled za nazaj).

Z vami bo svoje dolgoletne izkušnje delila Petra Nartnik, ki je oblikovala tako imanovano antistresno vadbo za prenovo telesa in duha. Vrsto let se že ukvarja z masažo, vodi telovadbo za zdravo hrbtenico in oblikuje tečaje s podočja osebne rasti.