BOŽIČNA MEDITACIJA

VELIKA BOŽIČNA MEDITACIJA

 

Praznični čas je čas, ki ga posvetimo sebi in družini. Takrat je dobro, da naredimo bilanco v našem življenju, da opustimo vse kar nam ne služi več in se predamo svetlobi, da nas vodi ter si ustvarimo pogoje, da zaživimo bolj polno, radostno, v miru in sočutju, z ljubeznijo.

Meditacija je namenjena vsem, ki želite spustiti nekatere obremenitve, ki vam delajo težo, se notranje umiriti in hkrati zagnati procese samozdravljenja na vseh nivojih ter se odpreti vsemu novemu, kar vam prinaša naslednje leto.

V božičnem obdobju se ustvarjajo energije, ki nas podprejo pri odpuščanju in zaključevanju starega in pri manifestaciji novega leta, ki je pred nami. To je čas za notranjo umiritev, ponotranjenje in pripravo na prihajajoče leto, ki je pred vami.

Idealno obdobje za odlaganje starega in gradnjo novega se začne na zimski solsticij, to je 21. decembra. Takrat je dan najkrajši in noč najdaljša, zato je ta dan primeren, da se poslovimo od svojih temnih strani, ki nas še bremenijo. Nato se dnevi začno daljšati in lahko začnemo s pripravo načrtov za prihajajoče leto. Zimski sončev preobrat predstavlja pomembno energijsko prelomnico v letu, zato naj bi ta dan posvetili sebi.

Z božično meditacijo boste:
* Zaključili leto, ki se poslavlja in pogledali vase, sprejeli, opustili in odpustili vse, kar daje težo vašemu življenju ter se odprli za vse dobro v letu, ki prihaja.
* Odložili stare obremenitve in odstranili ovire na vaši poti.
* Spustili vse, česar ne potrebujete ali ne želite več.
* Vzpostavili samozdravljenje in si pomagali izboljšati fizično zdravje.
* Se odprli za vse novo, kar vam novo leto prinaša.
* Ustvarili pogoje za manifestacijo in uresničitev svojih želja.
* Uglasili svoje srce na vibracije ljubezni.

Kaj dobite:
* uvodni video
* vodena božično novoletno meditacija (45 min)
* energijsko podporo za samozdravljenje
+ priporočilo za manifestiranje
+ molitev svetih noči

Investicija vase za samo 15 €.

Meditacija je vam je na voljo kadarkoli med 15. decembrom in 15. januarjem.

S sočutjem in ljubeznijo do sebe in drugih!