POLETNI ODMIK K SEBI

 

Vikend antistresni odmik k sebi z ponotranjenjem – morje, sonce, predavanja, vaje, dobra volja… v idiličnem oljčnem nasadu s čudovitim pogledom na morje.

S poletnim odmikom boste med drugim stopili korak k sebi. Obenem je to tudi pot k samozdravljenu in pot k vaši resnici. Vikend delavnica je kombinacija tečaja Potovanje v samega sebe ter Antistresne vadbe.

Vse skupaj potekala v obliki predavanj, pogovorov, praktičnih vaj, vodenih meditacij, jutranje joge po želji, energijskih vaj za boljšo energijsko pretočnost, dihalnih tehnik in še kaj. Dobili boste tudi napotke za delo doma.

Predavanja bodo na temo:
1. prepričanja / vzorci
2. odnosi / odpuščanje
3. kdo sem jaz / moj jaz
4. pot ljubezen
5. izražanje sebe
6. vidim to kar mislim

Predavanja na vikend delavnici so v malce strnjeni obliki kot sicer na tečaju Potovanje v samega sebe. Od skupine pa je odvisno h katerim temam se bomo bolj nagibali ter ali več predavanj in poglobljenega dela na sebi ali več energijskih vaj, sproščanja in umirjenja…

Delali bomo v manjših skupinah od 5 – 12 oseb, tako da boste lahko dobili kar največ. Zajtrk in večerja je v skupni režiji.

Okvirni urnik:
petek 17.00 – 21.30
sobota 8.00 – 12.00 in 17.00 – 21.30
nedelja 8.00 – 13.00

Nastanitev je možna v šotoru na sami lokaciji (brezplačno) ali lasten najem apartmaja v bližini.

Točni datumi bodo objavljeni pod rubriko aktualno in na facebooku. Vse podrobnosti in nadalnje napotke pa boste dobili ob prijavi.