ANTISTRESNA

ANTISTRESNA MASAŽA

 

Je vez …

Človekov vsakdan je vse bolj stresen. Nismo v stiku s seboj in se ne znamo ustaviti ter vse bolj in bolj bremenimo vse vidike naših življenj. Stres se nakopiči in telo nas slej ko prej opozori, da nekaj ne delamo prav.

Masaža deluje na duševni in fizični ravni. Poskrbi za uravnotežen pretok energije in aktivira  samozdravljenje na več ravneh. Odpira prostor zavedanja in umirjenosti ter prinaša lahkotnost življenja.

… in pot k harmoniji.

Antistresna masaža je prijetna masaža namenjena razbremenitvi uma, telesa in duha. Vključuje zvočno masažo s tibetanskimi pojočimi posodami, sprostitveno masažo in zdravljenje z univerzalno življenjsko energijo.

 

Antistresna masaža prinaša:

  • globoko sprostitev uma,
  • osvobajanje stresa in strahov,
  • vzpostavljanje notranjega ravnovesja,
  • okrepitev stanja harmonije,
  • povečanje pretoka življenjske energije,
  • vzpostavitev procesa samozdravljenja,
  • jasnejše misli in
  • občutek lahkega telesa.

Zvočna masaža poteka s tibetanskimi pojočimi posodami. Njihov zvok potuje v vsako celico našega telesa in ga napolni, da ta zavibrira z informacijo harmonije, ravnovesja in s tem zdravja. Posode polagamo na lahkotno oblečeno telo, od koder se širijo vibracije zvoka, ki jih ne le slišimo, pač pa jih tudi fizično občutimo po telesu.

Energijska podpora za večjo energijsko pretočnost in vzpostavitev ravnovesja deluje blagodejno, pospešuje procese samozdravljenja, usklajuje mentalne, čustvene in duhovne nivoje, odpravlja energijske blokade, zmanjšuje posledice stresa ter vas razbremeni in umiri.

Sprostitvena masaža je prijetna masaža in dar, ki ga prinaša starodavna umetnost dotika, saj daje občutke ugodja, topline, sočutja, svetlobe … Vključuje tudi pritiske na točke sproščanja (access bars) za doseganje stanja globoke sprostitve.

 
 
 

Več o zvočni masaži s tibetanskimi posodami

 

Tibetanske pojoče posode imajo bogat spekter nadtonov, ki harmonizirajo levo in desno možgansko polovico, odpravljajo napetosti in celostno uglašujejo instrument našega Bitja. Zvok kot reka potuje po nadijih in meridijanih, krvnih in limfnih žilah v vsako celico, v vsak atom našega telesa in ga napolni, da zavibrira z informacijo harmonije, ravnovesja in s tem zdravja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih izpred 5000 let. Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh ravni našega Bitja, povečanje življenjske energije, ustvarjalne moči, entuziazma. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.

Raziskave potrjujejo, da zvoki kot vibracije tibetanskih posod, izredno blagodejno in zdravilno učinkujejo na nas in imajo učinek na čustveni, duhovni in fizični ravni posameznika.

Med zvočno masažo s tibetanskimi posodami se elektromagnetno možgansko valovanje poglobi iz beta v alfa in theta možgansko valovanje, s čimer se posameznik prepusti meditativnim in umirjenim občutjem, čistosti misli in intuiciji. Prav tako se posode igrajo v avričnem polju človeka in harmonizirajo delovanje energetskih centrov – čaker.

Kot vemo je naše telo sestavljeno iz približno 80 % vode in prav voda se idealno odziva na vibracije iz okolja. Ob zvoku tibetanskih posod se zvočne vibracije prenesejo v kri, notranje organe, tkiva, vse do celičnega spomina. Zvočne vibracije vplivajo tudi na živčni sistem v telesu, spodbujajo sprostitveni odziv in vplivajo na stresne in bolečinske dražljaje. Upočasnita in uskladita se tudi dihanje in srčni utrip, tako se blokirana energija sprosti in se telo povrne v ravnovesje.

Vsaka posoda resonira OM, zvok, ki prebuja izvorne informacije, zapisane v DNK in aktivira naše izvorne energijske kode. Telo in um se globoko sprostita, leva in desna možganska polovica se uravnovesita. V tem posebnem stanju se spontano dogaja proces očiščevanja starih miselno – čustveno – vedenjskih vzorcev, ki nam ne služijo več.