TERAPEVTSKA

TERAPEVTSKA MASAŽA

 

Za ravnovesje …

Terapevtska masaža vključuje karmično diagnostiko z ozaveščanjem negativnih obremenitev in procesom spuščanja destruktivnih prepričanj, večjo energijsko pretočnost ter terapevtsko masažo hrbta.

Gre za zdravilni proces, ki vzpostavlja energijsko ravnovesje v telesu in prinaša sozvočje med telesom, umom in duhom. Ozaveščanje škodljivih vzorcev, ki jih nosimo s sabo omogoča sproščanje tako psihičnih, čustvenih kot fizičnih napetosti. Za boljšo regeneracijo na vseh nivojih vas lahko spremljajo zvoki tibetanskih pojočih posod (vibracije zvoka – ki jih ne le slišimo, pač pa jih tudi fizično občutimo na telesu). Posebna pozornost namenimo tudi vaši hrbtenici in razbremenitvi mišičnih napetosti hrbta. Vse to  pripomore k večji energijski pretočnosti, kar pa spodbuja samozdravljenje in večje samozavedanje, ki vas psihofizično sprosti in umiri.

… in pretočnost.

Karmična diagnostika išče in ozavešča podzavestna prepričanja in vzroke na vseh področjih vašega življenja. Težave v odnosih (s partnerji, otroci, starši, v službi, do sveta…), razna čustvena stanja (strahovi, depresije, jeza, žalost…), fizične bolezni, ki se kažejo kot motnje oziroma spremembe na energijski ravni.

Terapevt vas popelje skozi proces prepoznavanja, ozaveščanja in razrešitve problema. S tem se sprostijo energijske blokade in vzpostavi se sistem samozdravljenja.

Terapevtska masaža hrbta je manualna metoda zdravljenja, ki odpravlja fizične in psihične napetosti, omili bolečino, omogoča boljši razteg mišic in vezivnega tkiva, izboljšuje krvni in limfni pretok, pospešuje regeneracijo tkiv, krepi imunski sistem, izboljšuje gibljivost ter pripomore k boljšemu počutju.

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je masaža, kjer zvok pojočih tibetanskih posod potuje v vsako celico telesa in ga napolni, da zavibrira z informacijo harmonije. Raziskave potrjujejo, da zvoki kot so vibracije tibetanskih posod izredno blagodejno in zdravilno učinkujejo ter imajo učinek na čustveni, duhovni in fizični ravni posameznika.

 
 
„Petra hvala ti za vse tvoje spodbude. Domov sem prišla notranje pomirjena. Dala si mi nov elan za življenje.“
Cirila