TERAPEVTSKO ZVOČNA

TERAPEVTSKO ZVOČNA MASAŽA

Terapevtska masaža vključuje zvočno masažo s tibetanskimi pojočimi posodami, ki bo poskrbela za večjo notranjo umiritev in boljšo regeneracijo na vseh nivojih. Vibracije zvoka boste ne le slišali, temveč tudi fizično občutimo na telesu. Karmično diagnostiko z ozaveščanjem negativnih obremenitev, ki jih nosimo s sabo in procesom spuščanja destruktivnih prepričanj, kar omogoča sproščanje tako psihičnih, čustvenih kot fizičnih napetosti. Posebna pozornost pa se nameni masaži hrbta in razbremenitvi vaše hrbtenice in mišičnih napetosti. Vse skupaj gre za zdravilni proces, ki pripomore k večji energijski pretočnosti in aktivaciji samozdravljenja in prinaša sozvočje med telesom, umom in duhom.

Se vam dogaja, da:

• Ne razberete, zakaj se vam nekaj dogaja.
• Imate občutek, da se vrtite v krogu in ne morete naprej.
• Vas nekaj teži in ne znate iz tega.
• Občutite napetosti v hrbtu, vratu ali glavi.
• Ste pod stresom in se ne znate umiriti.
• Bi si želeli vzpostaviti stik s svojim duhom.

 

Terapevtsko zvočna masaža vam prinaša:

• Sporočilo, ki vam bo lahko pomagalo razumeti določeno situacijo.
• Lahko dobite odgovor, kje tiči vzrok za vaše težave.
• Notranja umiritev in stik s svojim srcem.
• Boljše ravnovesje telesa in duha ter večjo energijsko pretočnost.
• Sprostitev telesnih napetosti – blokad.
• Umiritev uma in občutek lahkotnosti.

DSC_1487

MNENJA

„Od mojega prvega srečanja s Petro je minilo že kar nekaj let. Njenim čudežnim rokam se prepustim redno vsak mesec. Moje telo mi je neizmerno hvaležno, da se enkrat na mesec res dobro sprosti, duša pa se v tem času pomiri. V tem času sem kar nekaj stvari spremenila pri sebi in jih še več sprejela take, kot pač so. S tem sem si mnogo olajšala svoj vsakdan. Petra pa ne samo, da dela čudeže z rokami, ampak je tudi jasno čutna oseba, ki ujame večino izzivov, s katerimi se soočam v danem trenutku. Pri tem mi pomaga zadeve osmisliti, iskati skupaj z mano vzroke in tudi rešitve. To je moja redna praksa v skrbi zase in svoje dobro počutje. Soočanje z dnevnimi izzivi in stresom je postalo lažje.“
Urška

„K Petri grem zelo rada na terapevtsko masažo, saj se pri njej popolnoma sprostim. S svojo senzibilnostjo točno ve kaj moje telo potrebuje. Tudi zvok gonga me popelje v občutek popolne blaženosti in relaksacije. Dodatna vrednost je še njeno intuitivno vodstvo. Sama sem opazila pozitivne vplive na moje življenje odkar redno obiskujem masaže pri njej. Priporočam močno!“
Tatjana

„Petra hvala ti za vse tvoje spodbude. Domov sem prišla notranje pomirjena. Dala si mi nov elan za življenje.“
Cirila

Karmična diagnostika išče in ozavešča podzavestna prepričanja in vzroke na vseh področjih vašega življenja. Težave v odnosih (s partnerji, otroki, starši, v službi, do sveta…), razna čustvena stanja (strahovi, depresije, jeza, žalost…), fizične bolezni, ki se kažejo kot motnje oziroma spremembe na energijski ravni. Terapevt vas popelje skozi proces prepoznavanja, ozaveščanja in razrešitve problema. S tem se sprostijo energijske blokade in vzpostavi se sistem samozdravljenja.

Terapevtska masaža hrbta je manualna metoda zdravljenja, ki odpravlja fizične in psihične napetosti, omili bolečino, omogoča boljši razteg mišic in vezivnega tkiva, izboljšuje krvni in limfni pretok, pospešuje regeneracijo tkiv, krepi imunski sistem, izboljšuje gibljivost ter pripomore k boljšemu počutju.

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je masaža, kjer zvok pojočih tibetanskih posod potuje v vsako celico telesa in ga napolni, da zavibrira z informacijo harmonije. Raziskave potrjujejo, da zvoki kot so vibracije tibetanskih posod izredno blagodejno in zdravilno učinkujejo ter imajo učinek na čustveni, duhovni in fizični ravni posameznika.