POLETNI ŠOLA ODDIH

 

POLETNI ŠOLA ODDIH

.

Tedenski ali vikend odmik z ponotranjenjem – morje, sonce, dobra volja in nekaj urne dnevne duhovnosti Šole odpiranja zavesti in samozdravljenja v idiličnem oljčnem nasadu s čudovitim pogledom na morje v zaledju Izole.

*

*

Vikend šola na slovenski obali / 28.6.-30.6.  /  23.8.-25.8.

pet 17.00 – 21.00 (prihod, tema prepričanja in vzorci + druženje po želji)

sob 8.00 – 12.00 (jutranja joga, predavanje in vaje odnosi in jaz, meditacija) / nato prosto

sob 18.00 – 21.30 (ljubezen, izražanje, solarna joga, meditacija) + druženje po želji 

ned 8.30 – 12.00 (jutranja joga, predavanje in vaje moč misli) + skupno kopanje po želji

Skupaj: 3 dni / 15 ur programa

.

Tedenski šola oddih na slovenski obali / 22.7. – 27.7.

Vsak dan se bomo dobili ob 8.30 h in z jutranjo vadbo najprej prebudili telo in do 12h nadaljevali s predavanji in vajami za osebno rast (prepričanja, odnosi, kdo sem jaz, ljubezen, izražanje sebe, moje misli in njihov vpliv na vaše življenje…). Preostanek dneva ste prosti. Več o programu si preberite spodaj.

.Skupaj 6 dni / 3,5 ure programa na dan = 21 ur

+ v soboto zvečer gong kopel po želji (doplačilo 15 €) *

*

PROGRAM ŠOLE ODPIRANJA ZAVESTI:

S poletnim oddihom med drugim stopite na svojo notranjo pot in lahko naredite korak k sebi. To je obenem tudi pot k samozdravljenu in pot k resnici. Delavnice bodo potekale v obliki predavanj, praktičnih vaj, vodene meditacije, jutranje ali večerne joge za prebujanje telesa ter dobili boste napotke za delo doma… Teme oziroma moduli si sledijo po energijskih centrih, in sicer:

1. prepričanja / vzorci

2. odnosi / odpuščanje

3. kdo sem jaz / moj jaz

4.  pot ljubezen

5. izražanje sebe

6. vidim to kar mislim

Na tedenskem šola oddihu bomo vsak dan obdelali eno temo, na vikend intenzivu pa bodo le te malce bolj strnjene. Delali bomo v manjših skupinah od 4 – 12 oseb, tako da boste lahko dobili kar največ. Podrobnejši opis programa Šole odpiranja zavesti in samozdravljenja: https://petranartnik.com/sola-odpiranja-zavesti-in-samozdravljenja/

*NASTANITVE:

Nastanitve so v lastni režiji. Na voljo je en apartma (center Izole za 4 osebe). Ostale možnosti: avtocampi (camp Jadranka najbliže), apartmaji, hoteli. Možna je tudi brezplačna nastanitev v samem oljčnem nasadu kjer bomo delali (šotor, kamper -brez elektrike in wc). Vse napotke in pomoč pri nastanitvah ter vse podrobnosti o lokaciji šole boste prejeli ob prijavi.

*

PRIJAVE IN INFO: 

pnartnik@gmail.com  ali 041 873 612

Vse dodatne podrobnosti in napotke boste dobili ob prijavi.

.

Galerija: