Potovanje v samega sebe

POTOVANJE V SAMEGA SEBE

Tečaj zavedanja lastnih prepričanj, vzorcev, odnosov, sebe, svojih misli…

***

Prebudite se v zavedanju svoje prave podobe, odprite moči vseobesgajočega življenja in stopajte po notranji poti. Na notranji poti spoznate svoj pravi jaz – v svojih občutkih, mišljenju, govorjenju in delovanju. Postopno odstranjujete svojo temo, da lahko vaša notranja luč sveti od znotraj navzven in ne obratno. Tako se korak za korakom osvobajate vsega nizkega. Svetloba, katero vsi iščemo, se lahko v večji meri naseli v vas. Vaše bitje se postopoma očiščuje in bližate se svojemu izvoru, svoji resnični biti.

Globok notranji mir, varnost, čisto ljubezen človek ne bo nikoli našel v zunanjem svetu. Vse se začne v vas samih, vse izvira iz vas samih, zato najprej poglejte sami vase, se prepoznajte in očistite svojo notranjost, odvržete lastne omejitve, obremenitve in jih nadomestite, spremenite v svetlobo, ki vam bo prinašala mir, zaupanje, srečo, veselje ali z eno besedo ljubezen. Pot ljubezni pa je obenem tudi pot samozdravljenja. Sami vi sami greste lahko v samega sebe in ozavestite prepričanja oziroma programe, ki ste se jih nevede naložili tekom življenja in kateri vas danes nezavedno usmerjajo, vodijo in blokirajo.

S samozavedanjem:

  • se osvobajate teme, obremenitev, ki vas težijo,
  • prepoznate stvari in lažje kaj spremenite,
  • določene stvari lažje sprejmete,
  • spoznavate zakaj se vam določene stvari ali dogodki stalno dogajajo,
  • omogočate samozdravljenje in boljši energijski pretok,
  • stvari vse bolj vidite v luči resnice na različnih področjih,
  • vzpostavljate ravnovesje v sebi in se bližate notranji svetlobi…

Kako se začne Potovanje v samega sebe?

Šolanje se začne s Tečajem odpiranja zavesti, ki v skrajšani obliki zajema dva srečanja:

Sob 16.5.2020 od 9 do 16 ure (prepričanja, odnosi, moj jaz)

Sob 6.6.2020 od 9 do 16 ure (ljubezen, izražanje, misli)

Srečanja potekajo v obliki predavanj, pogovora, vaj, ponotranjenja, vodene meditacije ter napotkov za delo doma. Več o programu si lahko preberete tukaj: https://petranartnik.com/sola/sola-odpiranja-zavesti/

Kratek tečaj je odskočna deska in usmeritev za nadaljnje delo na sebi. Potovanje v samega sebe pomeni spoznati sebe in se približati notranji luči. To je tako rekoč življenjska šola in lahko traja leta, odvisno kako dosledno posameznik uresničuje spoznano. Odpiranje zavesti nas vodi v notranjo tišino, kjer vedno bolj slišimo in živimo sebe.

Prijave: Šola odpiranja zavesti 041 873 612 ali pnartnik@gmail.com (število mest je omejeno na 8 oseb)

Lokacija: Antistresni studio Šk. Loka – Kranj (točne napotke dobite ob prijavi)

Mogoče vas zanima več o odpiranju svoje zavesti: https://petranartnik.com/zavest-cloveka/

.