REVITALIZACIJA TELESA

VAJE ZA REVITALIZACIJO TELESA

BREZPLAČEN TEČAJ

Ste pogosto utrujeni, preobremenjeni, brez volje, vas daje nespečnost, čutite pomanjkanje energije in se ne počutite najbolje?

Saj vemo, zdravje se začne znotraj nas. Če smo notranje v ravnovesju, se bomo počutili bolje in bili bolj zdravi. Lažje se bomo soočali z dnevnimi izzivi, imeli bomo bolj jasne misli in počutili se bomo bolj prožne in vitalne. Naše telo se zaradi različnih notranjih in zunanjih vplivov lahko izčrpa ali celo izprazni. Zato je nadvse pomembno redno negovanje naše notranje baterije, kajti v nasprotnem primeru bo naše telo vedno bolj pešalo.

Z notranjimi vajami lahko usmerjajo prirojeno zdravilno moč, da ta dovaja življenjski tok celotnemu telesu,krepi naš imunski sistem, spodbuja razstrupljanje, povečuje odpornost in aktivnejše delovanje organizma. S tem povečamo energijski pretok, aktiviramo samozdravljenje in izboljšamo počutje tako na fizičnem kot dušnem nivoju.

Tradicionalna kitajska medicina pozna starodavno veščino qi gong, s katero izboljšamo delovanje notranjih organov, okrepimo življenjsko energijo, povečamo gibčnost telesa, izboljšamo spanec, upočasnimo procese staranja in se notranje uglasimo. Vaje so primerne za vse starosti in niso zahtevne.

Kaj boste spoznali:
– kako pomembna je skrb in notranja nega za obnovo organizma
– povezava notranjih organov z našimi čustvi (po tradicionalni kitajski medicini) in njihova biološka ura
– 12 preprostih vaj za poživitev telesa in dvig energije
– brošuro z vsemi vajami, da jih boste lahko še naprej izvajali doma

Po prijavi (gumb spodaj) oziroma pred začetkom spletnega tečaja boste na vaš e-mail naslov prejeli povezavo, kjer bo potekal webinar.