VAJE ZA REVITALIZACIJO TELESA

BREZPLAČEN TEČAJ

Ste pogosto utrujeni, preobremenjeni, brez volje, vas daje nespečnost, čutite pomanjkanje energije in se ne počutite najbolje?

Saj vemo, zdravje se začne znotraj nas. Če smo notranje v ravnovesju, se bomo počutili bolje in bili bolj zdravi. Lažje se bomo soočali z dnevnimi izzivi, imeli bomo bolj jasne misli in počutili se bomo bolj prožne in vitalne. Naše telo se zaradi različnih notranjih in zunanjih vplivov lahko izčrpa ali celo izprazni. Zato je nadvse pomembno redno negovanje naše notranje baterije, kajti v nasprotnem primeru bo naše telo vedno bolj pešalo.

Z notranjimi vajami lahko usmerjajo prirojeno zdravilno moč, da ta dovaja življenjski tok celotnemu telesu, krepi naš imunski sistem, spodbuja razstrupljanje, povečuje odpornost in aktivnejše delovanje organizma. S tem povečamo energijski pretok, aktiviramo samozdravljenje in izboljšamo počutje tako na fizičnem kot dušnem nivoju.

Tradicionalna kitajska medicina pozna starodavno veščino qi gong, s katero izboljšamo delovanje notranjih organov, okrepimo življenjsko energijo, povečamo gibčnost telesa, izboljšamo spanec, upočasnimo procese staranja in se notranje uglasimo. Vaje so primerne za vse starosti in niso zahtevne.

Tečaj bo potekal v zaprti facebook skupini. Povezavo do skupine, kjer bo potekal tečaj, boste prejeli po prijavi (gumb spodaj). Datumi tečaja bodo objavljeni na moji spletni strani pod aktualno in na mojem facebook profilu – Petra Nartnik. Pred začetkom tečaja boste obveščeni po e-pošti.