ŠOLA ODPIRANJA ZAVESTI – VPIS

VPIS 2019 / 2020

*

ŠOLA ODPIRANJA ZAVESTI

Pot v največjo skrivnost življenja – to je sami vase

*

Stopite na svojo življenjsko pot in naredite korak k sebi. Naj bo to vaš življenjski izziv. Podajte se na potovanje v vašo notranjost. Notranja pot pomeni spoznati samega sebe in se približati notranji luči.

Z zavedanjem in prepoznavanjem vaših potencialov, prepričanj in vzorcev pa boste znali v sebi in v svojem življenju vzpostaviti harmonijo. Tako boste energijsko bolj pretočni, stvari boste lažje videli v luči resnice na vseh področjih, lažje boste vzpostavili notranje ravnovesje in se približali svetlobi.

Šolanje je namenjeno vsakomur, ki želi v svoje življenje povabiti več svetlobe, svobode, miru, harmonije, zdravja, veselja in moči pri soočanju z življenjskimi izzivi. Samo kdor hodi v duhu, pride do svetlobe, pravira vsega življenja.

Šolanje poteka eno šolsko leto, 1x mesečno mesečno, 7 modulov. Posamezen modul je zasnova v obiki predavanj, praktičnih vaj, vodne meditacije ter napotkov za delo doma.

PROGRAM:

1. modul: Prepričanja / vzorci
2. modul: Odnosi / odpuščanje
3. modul: Kdo sem / moj jaz
4. modul: Pot ljubezni
5. modul: Izražanje sebe
6. modul: Vidim, kar mislim
7. modul: Resnica modreca

VPIS: poteka do 15. oktobra (**pohitite z zgodnjo prijavo do 30. septembra)  Šolanje bo potekalo ob četrtkih od 18 – 21 ure v prostorih ŠD Poden, Šk. Loka. Začnemo v četrtek 17. oktobra.

Več: https://petranartnik.com/sola/sola-odpiranja-zavesti/

.

Ena misel o “ŠOLA ODPIRANJA ZAVESTI – VPIS

  1. Pingback:POLETNI ŠOLA ODDIH | Petra Nartnik

Komentarji so onemogočeni.