BREZPLAČEN 3 DNEVNI TEČAJ MASAŽA ZA DOMAČO UPORABO

Z dotikom do zdravja in boljšega počutja!

Edinstvena priložnost, da sebi in svojim najbližnjim pomagate sami in to kar doma.

25. – 27. januar 2021

 

Naučite se osnov ročne masaže in poskrbite za dobro počutje vas in vaših bližnjih. S tem boste omogočili sproščanje telesnih obremenitev ter omogočili večjo prekrvavitev in regeneracijo tkiv. Z nekaj osnovnimi prijemi lahko en drugemu ali sebi olajšate občasne napetosti, takoj, ko se pojavijo ali še bolje, kot preventiva, da do njih sploh ne pride.

Praktično se boste seznanili z osnovnimi masažnimi prijemi različnih masažnih tehnik. Tečaj zajema masažo hrbta in vratu, masažo nog ter samomasažo. Ne potrebujete nobenega predznanja. Na tečaj lahko povabite tudi osebo, ki vam bo za model pri učenju (masaža se bo izvajala na obleko). Zagotovite si blazino ali odejo na tleh in bodite oblečeni v lahka oblačila.

Ob prijavi boste prejeli vabilo v zaprto facebook skupino, kjer bo potekal tečaj v živo vsak dan ob 16.30 uri (možen je tudi ogled za nazaj tekom dneva).

Z vami bo svoje dolgoletne izkušnje delila Petra Nartnik, maserka, ki je med drugim skrbela tudi za uspehe vrhunske športnice Petre Majdič. Vrsto let že vodi telovadbo za hrbtenico, antistresno vadbo za prenovo telesa in duha ter oblikuje in vodi tečaje s podočja osebne rasti.