Z dotikom do zdravja in boljšega počutja!

Edinstvena priložnost, da sebi in svojim najbližnjim pomagate sami, in to kar doma.

Naučite se osnov ročne masaže in poskrbite za dobro počutje vas in vaših bližnjih. S tem boste omogočili sproščanje telesnih obremenitev ter omogočili večjo prekrvavitev in regeneracijo tkiv. Z nekaj osnovnimi prijemi lahko en drugemu ali sebi olajšate občasne napetosti, takoj, ko se pojavijo ali še bolje kot preventiva, da do njih sploh ne pride.

Praktično se boste seznanili z osnovnimi masažnimi prijemi različnih masažnih tehnik. Spletni tečaj bo potekal dva dni in zajema masažo hrbta, masažo vratu in samomasažo. Ne potrebujete nobenega predznanja. Na tečaj lahko povabite tudi osebo, ki bo vaš model pri učenju (masaža se bo izvajala na obleko). Zagotovite si blazino ali odejo na tleh in bodite oblečeni v lahka oblačila.

PRIJAVE: Prijavite se spodaj. Ob prijavi boste prejeli vabilo v zaprto Facebook skupino, kjer bo potekal tečaj v živo ob določeni uri (možen je tudi ogled za nazaj). V skupino bodo sprejeti le člani, ki so se prijavili na tečaj.

DATUMI: Točni datumi tečaja bodo objavljeni na moji spletni strani pod aktualno ter na Facebook profilu. Lahko se prijavite kadarkoli, tudi vnaprej in vas pred začetkom tečaja obvestim po elektronski pošti.

Z vami bo svoje dolgoletne izkušnje delila Petra Nartnik, maserka, ki je med drugim skrbela tudi za uspehe vrhunske športnice Petre Majdič. Vrsto let že vodi telovadbo za hrbtenico, antistresno vadbo za prenovo telesa in duha ter oblikuje in vodi tečaje s podočja osebne rasti.

ODZIVI TEČAJNIKOV​