ZVOČNO TERAPEVTSKA

TERAPEVTSKO ZVOČNA MASAŽA

MASAŽA VKLJUČUJE

√ zvočno masažo s tibetanskimi pojočimi posodami

√ masažo hrbta

√ prepoznavanje negativnih vzorcev in prepričanj (po želji)

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami bo poskrbela za večjo notranjo umiritev in boljšo regeneracijo na vseh nivojih. Posebna pozornost se nameni tudi masaži hrbta in razbremenitvi hrbtenice in mišičnih napetosti. Skozi proces prepoznavanja negativnih vzorcev in prepričanj se lahko sprostijo energijske blokade, ki omogočajo sproščanje tako psihičnih, čustvenih kot fizičnih napetosti. Vse skupaj gre za zdravilni proces, ki pripomore k večji energijski pretočnosti, aktivaciji samozdravljenja in prinaša sozvočje med telesom, umom in duhom.

Se vam dogaja da:

• ne razberete, zakaj se vam nekaj dogaja
• imate občutek, da se vrtite v krogu in ne morete naprej
• vas nekaj teži in ne znate iz tega
• občutite napetosti v hrbtu, vratu ali glavi
• ste pod stresom in se ne znate umiriti

Kaj vam prinaša:

• morebitno sporočilo, ki vam bo pomagalo razumeti določeno situacijo
• možnost odgovora kje tiči vzrok za vaše težave
• notranjo umiritev in stik s sabo
• boljše ravnovesje telesa in duha ter večjo energijsko pretočnost
• sprostitev fizičnih in psihičnih napetosti
• umiritev uma in občutek lahkega telesa

Zvočna masaža s tibetanskimi pojočimi posodami je masaža z zvokom. Ta potuje v vsako celico telesa in ga napolni, da zavibrira z informacijo harmonije, ravnovesja in s tem zdravja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža. Raziskave potrjujejo, da zvoki in vibracije tibetanskih posod izredno blagodejno in zdravilno učinkujejo tako na čustveni, duhovni kot fizični ravni posameznika. Posode se polagajo na pokrito telo, od koder se širijo vibracije zvoka, ki jih ne le slišite, pač pa jih tudi fizično občutite po telesu. Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija na vseh ravneh bitja.

Masaža hrbta je manualna oblika zdravljenja, ki odpravlja fizične in psihične napetosti, omili bolečino, omogoča boljši razteg mišic in vezivnega tkiva, izboljšuje krvni in limfni pretok, pospešuje regeneracijo tkiv, krepi imunski sistem, izboljšuje gibljivost ter pripomore k boljšemu počutju.

Proces prepoznavanja negativnih vzorcev in prepričanj se lahko dotika različnih področjih življenja – težave v odnosih (s partnerji, otroki, starši, v službi, do sveta…), razna čustvena stanja (strahovi, depresije, jeza, žalost…), fizične bolezni, ki se kažejo kot motnje oziroma spremembe na energijski ravni. Terapevt vas popelje skozi proces prepoznavanja, ozaveščanja in razrešitve problema.

ODZIVI STRANK

„Od mojega prvega srečanja s Petro je minilo že kar nekaj let. Njenim čudežnim rokam se prepustim redno vsak mesec. Moje telo mi je neizmerno hvaležno, da se enkrat na mesec res dobro sprosti, duša pa se v tem času pomiri. V tem času sem kar nekaj stvari spremenila pri sebi in jih še več sprejela take, kot pač so. S tem sem si mnogo olajšala svoj vsakdan. Petra pa ne samo, da dela čudeže z rokami, ampak je tudi jasno čutna oseba, ki ujame večino izzivov, s katerimi se soočam v danem trenutku. Pri tem mi pomaga zadeve osmisliti, iskati skupaj z mano vzroke in tudi rešitve. To je moja redna praksa v skrbi zase in svoje dobro počutje. Soočanje z dnevnimi izzivi in stresom je postalo lažje.“
Urška

„K Petri grem zelo rada na terapevtsko masažo, saj se pri njej popolnoma sprostim. S svojo senzibilnostjo točno ve kaj moje telo potrebuje. Tudi zvok gonga me popelje v občutek popolne blaženosti in relaksacije. Dodatna vrednost je še njeno intuitivno vodstvo. Sama sem opazila pozitivne vplive na moje življenje odkar redno obiskujem masaže pri njej. Priporočam močno!“
Tatjana

„Petra hvala ti za vse tvoje spodbude. Domov sem prišla notranje pomirjena. Dala si mi nov elan za življenje.“
Cirila