Začetek vadbene sezone – september 2020

ZAČETEK TELOVADNE SEZONE – SEPTEMBER 2020

.

Dobrodošli v novo sezono.

Prejšnja se je prehitro zaključila, zato vsi že nastrpno čakamo. Začetek enaindvajste sezone telovadbe za zdravo hrbtenico bo v torek 22.9. in antistresne vadbe v sredo 23.9.

.

  • TELOVADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO

Vadba za razgibavanje celega telesa s poudarkom na razgibavanju hrbtenice, viru življenja in povzročiteljici številnih težav. Vadba se prilagaja dinamiki skupine. Predznanje ni potrebno.

* sproščanje bolečin v hrbtenici

* splošno povečanje gibčnosti

* boljše počutje

* ohranjanje telesne vitalnosti

.

TOREK 22. septembra ob 18.45. / lažja oblika

TOREK 22. septembra ob 20.00 / zahtevnejša oblika z elementi joge

Četrtkove jutranje telovadbe letos ne bo.

Kje: ŠD Poden, Šk. Loka (mini dvorana)

Cena: 4 obiski 25 € (upok. 18 €) / velja 4 tedne od prvega obiska

8 obiskov 40 € (upok. 30 €) / velja 8 tednov od prvega obiska

.

  • ANTISTRESNA VADBA

Antistresna vadba je neke oblike ženski krog, ženska srečanja, ki so še kako pomembna. V davnih časih so bili ženski krogi nekaj običajnega, posebni obredi, ritauli…, ki so se prenašali iz ženske na žensko in kjer so si ženske med seboj pomagale, negovale, bodrile, prepevale… Ženska energija je lahko zelo močna in ima posebno moč, če jo prav negujemo in usmerjamo.

Izvajajo se vaje za posamezne organe, za boljši energijski pretok, vaje za samozdravljenje, vaje za ozaveščanje svojega telesa in duha, vaje za odpiranje srca, vodene meditacije, sprostitev, čas zase po prenatrpanih in stresnih dneh, notranje čiščenje, samomasaža, uglaševanje z univerzalno energijo, lažje joga vaje ipd. Vaje so preproste in zelo učinkovite ter vas razbremenijo, umirijo in notranje obogatijo. Bodite nežne s sebo. Podarite si lepše in polnjše dni ter si vzemite čas za sebe, za vašega notranjega otroka, vašo dušo, ki sta eno.

SREDA 23.9 septembra ob 17.30 – 18.45 / obvezne predhodne prijave

SREDA 23. septembra ob 19.15 – 20.30 / obvezne predhodne prijave

Kje: antistresni studio, do 7 oseb (navodila dobite ob prijavi)

Cena: mesečna karta 35 € / člani telovadbe 30 €

.

  • NAPOVEDUJEMO
  • Potovanje v samega sebe, tečaj osebne rasti v okviru šole odpiranja zavesti. Zajema 7 tematik po 7 energijskih centrih: prepričanja, odnosi, moj jaz, pot ljubezni, izražanje sebe, to kar mislim vidim. Odkrijte največji zaklad in stopite na svojo življenjsko pot in naredite korak k sebi. Tečaj bo potekal v antistresnem studiu 24-25. oktobra in 14.-15. novembra, več: https://petranartnik.com/sola/sola-odpiranja-zavesti/

.

.

  • PRAVILA ZA VARNO VADBO Vstop v športno dvorano Poden je v maskah, med samo telovadbo pa ste lahko brez mask. Priporočljiva je uporaba lastnih blazin, ki jih prinesete s sabo. S sabo imate lahko tudi svojo brisačko za pod obraz. Upošteva se razkuževanje rok, ohranjanje varnostne razdalje, v primeru, da zbolite ostanite doma.

.