ŽENSKA VITALNA ENERGIJA

NEGOVANJE ŽENSKE VITALNE ENERGIJE

NASLOVNA

Čudovita lokacija, ki nudi stik z naravo, malico, razvajanje na sončni teraso in kar najbolj potrebuješ čas zase. Nadihala se boš svežega zraka in si spočila oči ob čudovitem pogledu na morje.

To je čas za umiritev, stik s sabo in svojo izvorno žensko naravo. Dan za razvajanje in negovanje, dan, ko boš nahranila svoje telo, se sprostila, napolnila svoje baterije in se domov vrnila regenerirana in sijoča.

Ali opažaš, da:

• Se ne počutiš najbolje?
• Bi rada zaživela bolj polno?
• Čutiš, da si zaslužiš več?
• Si utrujena od vseh obveznosti in skrbi?
• Se zavedaš, da si premalo časa vzameš zase?
• Bi se rada razbremenila, sprostila in napolnila svoje baterije?
• Bi se za trenutek umaknila od vsakodnevne rutine?
• Ti je všeč lahkotna in izključno ženska družba?
• Bi se rada počutila bolj veselo in izpolnjeno?
• Bi rada ponovno začutila sebe?

Delavnica Negovanje ženske vitalne energije ti nudi:

• Čas zase, to kar najbolj potrebuješ
• Varen prostor, kjer se boš počutila sprejeta, slišana, sproščena
• Lahkoten in nadvse prijeten dan v krogu žensk
• Sprostitev in umiritev duha
• Občutek lahkotnosti, svežine in radosti življenja
• Nov zagon za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi
• Prebujanje in negovanje ženske esence v tebi
• Ljubeča naklonjenost do sebe
• Stik z naravo, kjer se tvoje telo lažje regenerira, sprosti in napolni baterije
• Razbremenitev, odklop in prijazna spodbuda za naprej

Program vključuje postavitev lastnih stebrov moči, qigong in joga prakso za dvig vitalne energije, dihalne tehnike, tehnike sproščanja, vizualizacijo, vaje čuječnosti, masažo obraza in masažo prsi, obred negovanja ženske esence, zvočno kopel z meditacijo. Vmes bo tudi čas za malico ali lahko kosilo, ki bo že vnaprej pripravljeno.

Lažje boš izrazila sebe in v življenju hitreje prepoznala in si dovolila svoja čustva. Bolj ti bo jasno kam, kako, s kom… Prebujala boš radost življenja, se učila sprejemati, spreminjati in živeti tako kot že od nekdaj veš, da je zate najbolj prav.

Odpirala se boš moči duha in prebujala svojo božansko moč. Stopila boš korak k sebi, tja, kjer sama veš, da si znotraj sebe želiš, pa si mogoče ne upaš ali ne veš točno kako ali pa se mogoče že dlje časa vrtiš v krogu in bi šla rada naprej. Dovolila si boš ljubiti in biti ljubljena, čutila boš sebe in svet okoli sebe.

Ženske danes najbolj potrebujemo, da smo srečne, polne in zadovoljne.

Namen delavnice je, da si spočiješ preveč dejaven um, sprostiš telo in prebudiš svojo žensko moč v sebi, da se vrneš domov regenerirana, sveža in polna energije za soočanje z vsakodnevnimi izzivi.

Draga ženska, vzljubi se, neguj se, dvigni svojo vitalno energijo in ujemi še zadnji letošnji skok v morje in si rezerviraj dan zase.

KDAJ: sobota 17. septembra od 9.00 do 15.00 /16.00

KJE: Oljčni nasad, Izola

PRISPEVEK: 65 € (vrednost 80€) / zgodnje prijave do 2.9. le 55 € (izberi plačilo po predračunu)
Mesto si zagotovite s plačilom, delavnica bo izvedena v primeru zadostnega števila prijav.

 

Z vami bo Petra Nartnik, ki že več kot 20 let poučuje joga vadbo, Izvaja terapevtske in protibolečinske masaže in je pred leti delala tudi za slo reprezentanco teka na smučeh. Svoje znanje je dograjevala na šoli za bioterapevte, pod okriljem bioterapevta Marjana Ogorevca. Zanimata jo telo, gibanje, na eni strani in na drugi strani naš duh, naš notranji svet. Zaveda se, da se vse začne znotraj nas in združuje in prepleta različna znanja in izkušnje.

Zadnja leta se navdušuje nad qi gongom in vedno bolj spoznava izjemne učinke te vadbe. Pred 3 leti je oblikovala antistresno vadbo in srečanja so postala nekakšni ženski krogi, ki so namenjeni sprostitvi, notranji umiritvi, prebujanju življenjske vitalne energije, čiščenju notranjih organov, meditaciji… in prav vsakič vsa dekleta komaj čakajo ponovnega srečanja. Opaža, da je potreba po tovrstnih druženjih in medsebojnih razumevanjih ter podpori vedno bolj iskana in zaželena.

Petra se s srcem osredotoča in odkriva razne oblike samozdravljenja oziroma kako lahko na preprost in učinkovit način pomagamo sami sebi.

Mnenja udeleženk ženskih krogov v okviru redne prakse antistresne vadbe

Leta 2019 sem zasledila antistresno vadbo, ki jo vodi Petra. Še sanjalo se mi ni kako izgleda ta vadba in kaj mi bo prinesla. Ampak me je enostavno poklicala. Nekako sem v sebi začutila, da je to to. Poklicala sem kolegico in sva šle. Top top izkušnja. Tako se je začelo prvič, drugič, tretjič… sedaj že 4 leto in te vadbe ne zamenjam za nič drugega. Všeč mi je skupina, ki je sproščena in včasih se do solz nasmejimo. Kar se tiče pa Petre, tako pozitivna, spontana, vedno nasmejana. Tako lep občutek, ko si zraven nje, nekako se v trenutku počutiš sproščeno in vse skrbi izginejo, tudi če sploh še nismo začeli z vadbo. Najbolj mi je všeč, da ni vadba kot ostale, ampak se sproti dogovarjamo in posvetimo problemu in počutju vsake punce. Ta vadba je v meni pustila toliko lepega in mi izboljša počutje, da jo priporočam prav vsakemu. Hvala Petra, ker si in nam pomagaš najti svoj notranji mir.

Ines

Antistresna vadba mi je / si mi ti Petra doprinesla veliko novega, kot mozaik v mojo sestavljanko, ogromno razmišljanja o sebi, moji biti, kdo sem, kaj hočem, kje se najdem, lažji pogled vase in do drugih (okolice) in predvsem sproščanje. Hvala ti, ker si.

Valerija

PRIJAVA
NEGOVANJE ŽENSKE VITALNE ENERGIJE
pišite na: info@petranartnik.com