ŠOLA ODPIRANJA ZAVESTI

Potovanje v največjo skrivnost življenja – sami vase

 
    Podajte se na popotovanje v vašo notranjost in v sebi vzpostavite vibracije harmonije. Notranja pot pomeni spoznati samega sebe in se približati notranji luči. Notranja pot je edina prava pot, je veselje, je osvoboditev. Kdor gre skozi notranjo šolo, tistemu bo veliko lažje.

Stvari so veliko bolj preproste kot se zdi, le naš um je naučen, da ves čas predeluje, dvomi in ne verjame. Tudi to je v redu, tudi to ste vi in tudi to vas žene naprej in vas varuje pred neprijetnostmi. Z zavedanjem in prepoznavanjem vaših potencialov, prepričanj in vzorcev pa boste znali v sebi in v svojem življenju vzpostaviti harmonijo. Tako boste energijsko bolj pretočni, stvari boste lažje videli v luči resnice na vseh področjih, lažje boste vzpostavili notranje ravnovesje in se približali svetlobi.

Ste pogosto nezadovoljni in to nezadovoljstvo se vsakič znova vrne? Pogosto niti ne veste, zakaj se tako počutite? Nepotešljiva želja in nepojasnjeno hrepenenje nista nič drugega kot slutnja, da mora obstajati nekaj kar daje varnost, mir in srečo. Zato postanemo nemirni in iščemo in iščemo brez počitka. V resnici pa ima to iskanje veliko globlji razlog, iščemo namreč pravzrok srca, svojo večno domovino. Drugače povedano, iščemo sebe, svojo dušo.

Stopite na svojo življenjsko pot in naredite korak k sebi. Ne iščite drugod. Poti je ogromno, izberite svojo. Naj bo to vaš življenjski izziv. Na vsaki poti so vzponi in padci, a pot se ne konča, pot se nadaljuje. Ena od teh poti je tudi Šola odpiranja zavesti, ki vam podaja roko na vaši poti. A pot je še vedno vaša. Vaša pot je proces in je pot samoraziskovanja.

Šolanje je namenjeno vsakomur, ki želi v svoje življenje povabiti več svetlobe, svobode, miru, harmonije, zdravja, veselja in moči pri soočanju z življenjskimi izzivi. Ni napačnih odločitev, ni vse temno, poiščite svetlobo in vzpostavite ravnovesje na vseh področjih vašega življenja.

Samo kdor hodi v duhu, pride do svetlobe, pravira vsega življenja.

 

V okviru Šole odpiranja zavesti se izvaja:

Potovanje v samega sebe / tečaj osebne rasti
Potovanje v samega sebe je tečaj osebne rasti kjer z ozaveščanjem svojih prepričanj, vzorcev, odnosov, samega sebe, ljubezni, svojih misli hodimo k sebi in se hkrati osvobajamo lastnih ujetosti ter se bližamo osebni svobodi. Tečaj poteka v obliki predavanj, pogovorov, praktičnih vaj, vodenih meditacij ter napotkov za delo doma. Več TUKAJ.

Poletni odmik k sebi / vikend delavnica na slovenski obali
Vikend antistresni odmik z ponotranjenjem – morje, sonce, predavanja, vaje, dobra volja… v idiličnem oljčnem nasadu s čudovitim pogledom na morje. Več TUKAJ.

 

 

Draga Petra!
„Na enem od prstov se ob večerih vedno znajde tudi zahvala eni fejst punci, ki mi je odkrila nove dimenzije razmišljanja o mojem vsakdanu. Hvala ti za nova znanja in vedenja, predvsem pa za to, da ti je uspelo v meni zbuditi radovednost in svobodo misli. Moj nahrbtnik je bil do sedaj predvsem poln odgovornosti za delo, otroke, ekonomski položaj, starše,… Zdaj pa vem, da se bo v mojem nahrbtniku vedno pogosteje našel tudi prostor zame. Hvala ti in prepričana sem, da se bodo najine poti še križale!“ Tina