KDO SEM

Moje vodilo je prepoznavanje nezavednega in ohranjanje brezpogojne ljubezni.

Moje vodilo je prepoznavanje nezavednega in ohranjanje brezpogojne ljubezni.

Ugotovila sem, da lahko to dosežemo samo s poglobitvijo vase, z raziskovanjem svojih notranjih občutij, z odkrivanjem bistva, ki je v nas. Šele od tu lahko napredujemo. Tako namreč začutimo in razumemo ter naposled ozavestimo, česa ne potrebujemo več. S temi spoznanji potem lažje ovržemo vse metode in samo smo.

Kako čudovito je občutiti svetlobo, blaženost, mir, ljubezen in svobodo. Takrat smo samo v tem trenutku in vse je popolno.

Za svoj 18. rojstni dan sem v dar dobila prvo knjigo o masaži. Seveda z namenom, saj me je že takrat ta pot zanimala, življenje pa me je vse bolj usmerjalo nanjo. Zanimalo me je telo, njegov ustroj, njegove zakonitosti in zmogljivosti v različnih okoljih. Vse to sem lahko od blizu spoznavala tudi skozi več kot desetletje aktivnega plesnega treninga. Vzporedno sem s samoraziskovanjem, učenjem in prepoznavanjem osebne rasti nadaljevala s pomočjo številnih knjig. Udeležila sem se več tečajev masaže (tajska, refleksna, limfna, klasična) ter različnih predavanj in delavnic na temo človeškega spoznavanja, dojemanja in delovanja. Kot maserka sem nekaj časa sodelovala v Wellness centru Javnega gospodarskega zavoda Protokolarne storitve RS na Brdu pri Kranju. Petnajst let pa že vodim telovadbo, posebej namenjeno razgibavanju in vzdrževanju zdrave hrbtenice.

Kasneje sem pridobila nacionalno poklicno kvalifikacijo za poklic maserke ter uspešno opravila izpite iz zdravstvenih vsebin pri Ministrstvu za zdravje RS. A gnalo me je naprej. Zato sem znanje izpopolnjevala na šoli za bioterapevte po programu GZS pri znanem bioterapevtu Marjanu Ogorevcu ter opravila reiki mojstrstvo pri Bebi Splichal.