VADBA ZA ŽENSKE

CELOSTNA ANTISTRESNA VADBA ZA ŽENSKE

Celostna vadba za ženske je vadba za telo in duha. To je sveti čas, ki ga boš namenila sebi. Čas za umiritev in stik s tvojo žensko naravo, čas, ko se boš sprostila, razbremenila svoje telo, utišala preveč dejaven um in napolnila svoje baterije.

Ko nisi v stiku s sabo, nisi več kos vsakdanjim izzivom. Vse bolj si lahko izčrpana, obveznosti ti postanejo breme, nisi več tako produktivna, primanjkuje ti energije in si utrujena. Tvoj um je non stop dejaven, ne znaš ga utišati in si pod stresom.

Vadba za ženske je sestavljena iz qigong in joga vaj za dvig vitalne energije, dihalnih tehnik, tehnik sproščanja, vizualizacije, vaj čuječnosti, samomasaže, vaj za negovanje ženske esence, vodene meditacije in še marsikaj.

Namenjena je vsem ženskam, ki bi se ob vseh obremenitvah in hitrem tempu življenja rade umirile, odvrgle težka bremena, polno zadihale in lahkotno stopile v nov dan. Namenjena je tudi vam, ki bi rade spoznale in prebudile svojo notranjost ter stopile v večji stik s sabo.

Vadba za ženske poteka v sredo ob 17.30 in ob 19.15 uri v prijetnem studiu na lokaciji Šk. Loka – Kranj, ki zaradi zagotavljanja miru in skoraj individualnega pristopa poteka v manjših skupinah.

Draga ženska, čas je, da zasiješ.

ODZIVI TEČAJNIKOV

„Leta 2019 sem zasledila antistresno vadbo za ženske, ki jo vodi Petra. Še sanjalo se mi ni kako zgleda ta vadba in kaj mi bo prinesla. Ampak me je enostavno poklicala. Nekako sem v sebi začutila, da je to to. Poklicala sem kolegico in sva šle. Top top izkušnja. Tako se je začelo prvič, drugič, tretjič… sedaj že 4 leto in te vadbe ne zamenjam za nič drugega. Všeč mi je skupina, ki je sproščena in včasih se do solz nasmejimo. Kar se tiče pa Petre, tako pozitivna, spontana, vedno nasmejana. Tako lep občutek, ko si zraven nje, nekako se v trenutku počutiš sproščeno in vse skrbi izginejo, tudi če sploh še nismo začeli z vadbo. Najbolj mi je všeč, da ni vadba kot ostale, ampak se sproti dogovarjamo in posvetimo problemu in počutju vsake punce. Ta vadba je v meni pustila toliko lepega in mi izboljša počutje, da jo priporočam prav vsakemu. Hvala Petra, ker si in nam pomagaš najti svoj notranji mir.“

Ines

„ Vadba za ženske mi je / si mi ti Petra doprinesla veliko novega, kot mozaik v mojo sestavljanko. Ogromno razmišljanja o sebi, moji biti, kdo sem, kaj hočem, kje se najdem, lažji pogled vase in do drugih (okolice) in predvsem sproščanje. Hvala ti, ker si.“

Valerija