TEČAJ MASAŽE ZA PARE

OSNOVE MASAŽE ZA PARE

Hitri, individualni, tečaj masaže za domačo uporabo

Osnove ročne masaže za dobro počutje vas in vaših najbližjih. Hitri individualni tečaj masaže je namenjen parom ali manjši skupini. Pomagate lahko en drugemu ali sami sebi olajšate občasne napetosti, takoj, ko se pojavijo ali še bolje, kot preventiva, da do njih sploh ne pride.

Bi se doma večkrat zmasirali pa ne veste kako?
Bi radi pomagali sebi in svojim najbližjim?
Bi se na hitro naučili nekaj preprostih in strokovnih prijemov, ki se jih lahko nauči vsak?
Vas zanima kako lahko razbremenite in olajšate vsakodnevne napetosti ali bolečine?

Na tečaju se boste praktično seznanili z različnimi masažnimi tehnikami. Tečaj vključuje masažo hrbta, vratu in nog. Po dogovoru lahko tudi samomasažo. V kolikor imate določene morebitne težave, se po vaši želji lahko osredotočimo bolj na ta predel. Ne potrebujete nobenega predznanja. V paru sta dve osebi, ki bosta en drugem model pri učenju. Masaža se izvaja na tleh in na obleko. V primeru, da imate doma masažno mizo lahko tudi na mizi.

Trajanje 120 minut. Lokacija Kranj ali Izola oziroma po dogovoru.

Tovrstni tečaj je lahko tudi odlično DARILO v obliki darilnega bona.

 

ODZIVI TEČAJNIKOV

„Tečaj pri tebi se nama je zdel zelo v redu. Poudarjava sproščenost celotne situacije, s tem misliva na tvojo sproščenost, katera je bila nama pisana na kožo. Masažni gibi po najinih telesih so bili naravno sproščeni. Nobenih seans, nobenih svečk. Tečaj masaže. Po to sva prišla in to sva dobila.“
Edo in Ines