TEČAJ MASAŽE ZA PARE

OSNOVE MASAŽE ZA PARE

Hitri, individualni, tečaj masaže v paru

Osnove ročne masaže za dobro počutje vas in vaših najbližjih. Hitri individualni tečaj masaže je namenjen parom (2 osebi) ali manjši skupini. Naučili se boste, kako lahko pomagate en drugemu in olajšate občasne napetosti, takoj, ko se pojavijo ali še bolje, kot preventiva, da do njih sploh ne pride.

Bi se doma večkrat zmasirali pa ne veste kako?
Bi radi pomagali sebi in svojim najbližjim?
Bi se na hitro naučili nekaj preprostih in strokovnih prijemov, ki se jih lahko nauči vsak?
Vas zanima kako lahko razbremenite in olajšate vsakodnevne napetosti ali bolečine?

Na tečaju se boste praktično seznanili z različnimi masažnimi tehnikami. Tečaj vključuje masažo hrbta, vratu in nog. Po dogovoru lahko tudi samomasažo. V kolikor imate določene morebitne težave, se po vaši želji lahko osredotočimo bolj na ta predel. Ne potrebujete nobenega predznanja. V paru sta dve osebi, ki bosta en drugem model pri učenju. Masaža se izvaja na tleh in na obleko. V primeru, da imate doma masažno mizo lahko tudi na mizi.

.

+ DARILO

Brezplačni dostop do spletnega tečaja Masaža za domačo uporabo (več tukaj), za lažje prakticiranje in učenje še naprej.  

.

Hitri tečaj osnove masaže za pare traja 120 minut. V tem času sta oba udeleženca deležna masaže en od drugega pod mojim vodstvom. Lokacija izvedbe je Kranj ali Izola ali celo na vašem domu. Po dogovoru se dogovorimo za ustrezen termin. Prispevek za individualni tečaj je 120 € za 2 osebi (4 osebe 100 € / par).

 

Tovrstni tečaj je lahko tudi odlično DARILO v obliki DARILNEGA BONA.

 

ODZIVI TEČAJNIKOV

„Tečaj pri tebi se nama je zdel zelo v redu. Poudarjava sproščenost celotne situacije, s tem misliva na tvojo sproščenost, katera je bila nama pisana na kožo. Masažni gibi po najinih telesih so bili naravno sproščeni. Nobenih seans, nobenih svečk. Tečaj masaže. Po to sva prišla in to sva dobila.“
Edo in Ines

 

“S partnerjem bi se rada zahvalila za prijetno izkušnjo, ki sva jo doživela na tečaju masaže za pare. Tečaj je bil poučen in sproščujoč, voden z veliko mero skrbnosti. Nove tehnike sva hitro osvojila in sva vesela novega znanja. Prijetno vzdušje in sproščen ambient sta še dodatno prispevala k temu, da sva se počutila udobno in sproščeno. Petra, hvala za novo izkušnjo, ki jo vsekakor priporočava.”

Saša in Gorazd

 

“Tečaj Osnove masaže v paru sem podarila kot darilo. Tako obdarovanec kot jaz sva bila s pridobitvijo novega znanja zelo zadovoljna. Petra razložili in prikaže masažne prijeme na enostaven in razumljiv način. Doma smo jih takoj preizkusili in zdaj so naše masaže nedvomno boljše, še prijetnejše! Priporočam nakup.”

Barbara Z.