POGOJI POSLOVANJA

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Vsi podatki uporabnikov tega spletnega portala so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Spletno mesto petranartnik.com se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov in temu posveča veliko pozornost in skrb.

Za potrebe poslovanja ob posameznih naročilih se zbirajo naslednji uporabnikovi podatki: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte ter ostali podatki, ki jih uporabnik vnese v obrazce na spletnem mestu petranartnik.com.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Spletno mesto petranartnik.com ne ugotavlja IP naslovov, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ne uporablja se osebne podatke uporabnikov za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih se v nobenem primeru ne prodaja. Vaše podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil ali prijav na dogodke.

Podatki, ki jih zbira in obdeluje petranartnik.com, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Petre Nartnik.

PREJEMANJE E-OBVESTIL

S prijavo ali registracijo na posamezni spletni dogodek ali tečaj uporabnik dovoljuje prejemanje e-obvestil po elektronski pošti. E-obvestila, ki jih prejme uporabnik so izključno za namene obveščanja s strani petranartnik.com. V kolikor uporabnik ne želi prejemati e-obvestil se lahko kadarkoli odjavi. Odjavi se tako, da v e-obvestilu, ki ga prejme klikne na odjava ali da odgovori na e-obvestilo s povratnim e-sporočilom in napiše, da ne želi več prejemati e- obvestil.